Recomandate

A AJUNS LA GHERLA: Condamnată pentru furt, găsită în Baia Mare

La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Satu Mare.

O sălăjeancă de 20 de ani, condamnată la doi ani închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţă, a fost depistată de poliţişti pe raza municipiului Baia Mare şi încarcerată.



Tânăra a fost depusă în Penitenciarul Gherla în vederea executării pedepsei.

***

1.200 de lei sustraşi, recuperaţi de poliţiştii din Borşa

La data de 08 martie, ora 20.00, polițiștii din Borşa au fost sesizați de către un bărbat din oraş cu privire la faptul că doi tineri necunoscuţi l-au abordat pentru a-i vinde un telefon mobil şi profitând de neatenţia lui, unul dintre ei i-a sustras 1200 de lei şi a fugit.
În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele reclamate se confirmă şi au demarat activităţi specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Ieri, 13 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din oraş, bănuit de comiterea faptei. Banii sustraşi au fost recuperaţi de poliţişti şi predaţi părţii vătămate. Întrucât a intervenit împăcarea părţilor, faţă de tânăr nu vor mai putea fi luate măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: O femeie de etnie rromă a furat economiile unei pensionare din Sighet. Poliția pare dezinteresată de caz

Redactie

DUPĂ GRATII: Borşean depus în penitenciar pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: IMAGINI ȘOCANTE – Tânăr din Remeți pe Someș umilit de 4 tineri la Șomcuta Mare. Au urinat pe el și l-au lovit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult