Recomandate

ACTUALIZARE: Accident pe DN 1C, la Recea. O maşină s-a răsturnat pe plafon. Ce spun poliţiştii (FOTO, VIDEO)

Un accident rutier s-a petrecut în această seară, pe DN 1C, între Baia Mare şi Recea.

Se pare că din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe plafon.  Bărbatul de la volan este rănit uşor, iar membrii unui echipaj SMURD care a ajuns  la faţa locului îi acordă îngrijiri medicale.

 

Traficul în zonă este îngreunat.

Sursa video Ştefan Nemeş

Actualizare – IPJ Maramureş

Regulile nu sunt făcute ca să fie încălcate! Când conduceţi autoturisme şi din grabă apăsaţi prea tare pedala de acceleraţie, gândiţi-vă că nu sunteţi singuri pe drum! Puteţi răni sau ucide persoane nevinovate sau… ajungeţi cu autoturismul la o altă destinaţie.
Poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit aseară, în jurul orei 21.30, la un accident de circulaţie produs pe D.N.1C. Verificările efectuate au relevat că un tânăr de 26 de ani, care conducea dinspre Recea spre Baia Mare, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei de mers, a ajuns pe acostamentul din partea stângă iar autoturismul s-a răsturnat pe plafon. Tânărul de la volan nu utiliza centura de siguranţa în momentul producerii accidentului. Acesta a fost rănit şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.
În continuare se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Te-ar putea interesa si

AU MENTINUT SENTINTA: Ucigaşii şefului de post din Vişeu de Jos, condamnaţi la închisoare pe viaţă DEFINITIV

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Poliția în alertă maximă la Ocna Șugatag – O elevă de 10 ani a dispărut inexplicabil timp de două ore din școală. Micuța este speriată

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: PERICOL DE MOARTE – Elevii de la Liceul ”Regele Ferdinand” Sighetu Marmației la un pas de a fi loviți în cap de o bucată din tavan ce a căzut în timpul orei de limba română

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.