Maramuresul Istoric

VIŞEU DE JOS: După ce a rănit un biciclist, a părăsit locul faptei, dar a fost identificat în scurt timp de poliţişti

Ieri, la ora 11.00, poliţiştii din Vişeu de Jos au fost sesizaţi pe SNUAU 112, că pe D.N.18, în localitatea Vişeu de Jos, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.
La aproximativ două ore de la sesizare, poliţiştii au identificat şoferul implicat: un sighetean de 52 de ani. Verificările efectuate au relevat că în timp ce conducea un autoturism, acesta ar fi acroşat un biciclist în momentul în care s-ar fi angajat în depăşirea lui fără a păstra distanţa laterală suficientă, iar apoi şi-a continuat deplasarea.

Biciclistul, în vârstă de 75 de ani, a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijrii medicale. Nu a necesitat internarea.

În cauza se efectueaza cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei.



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: România va scăpa în curând de restricții! Până atunci însă maramureșenii petrec fără să fie deranjați de nicio instituție a statului român. Nuntă cu sute de invitați la Ferești – ACTUALIZARE

Vasile Dale

DNA: Primarul din Repedea, trimis în judecată pentru corupţie

Redactie

OAMENI RESPONSABILI: Bunuri sustrase dintr-un magazin, recuperate de doi bărbaţi din Bârsana

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult