Tara Lapusului

COMERŢUL ILICIT, ÎN VIZORUL POLIŢIŞTILOR: 12 societăţi comerciale verificate în Târgu Lăpuş

La data de 14 martie a.c., polițiștii oraşului Târgu Lăpuş au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului şi pentru depistarea persoanelor care deţin în vederea comercializării ţigări de contrabandă.

Astfel, poliţiştii au efectuat controale şi verificări la sediile a 12 societăţi comerciale de pe raza de competenţă. În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate și aplicate cinci sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 9.000 de lei.

Polițiștii vor desfășura și în perioada următoare acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației, în toate domeniile, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, liniște, siguranță și legalitate a mediului de afaceri, cu preponderență în locurile și mediile semnalate cu risc ridicat de comitere a faptelor de evaziune fiscală.

Te-ar putea interesa si

PUNCT FINAL: „CUIBUL DE VIESPI” DE LA OCOLUL SILVIC TG LAPUS – 19 PERSOANE CERCETATE PENTRU INFRACTIUNI SILVICE SI ECONOMICE

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT LA TARGU LAPUS: UN SOPRON DE PE STRADA MORII A ARS CA O TORTA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

CONTRABANDĂ LA SUCIU DE SUS: 730 de pachete cu ţigări confiscate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.