Important

BAIA MARE: Prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să sustragă profile metalice

Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, în timp ce sustrăgeau profile metalice. Cei patru au fost depistaţi vineri dimineaţa, în jurul orei 09.30, exact în momentul în care încercau să sustragă profile metalice depozitate pe un teren viran, unde se află punctul de lucru al unei societăţi comerciale.


Prejudiciul a fost recuperat şi restituit integral părţii vătămate iar cei patru bărbaţi, domiciliaţi în Baia Mare, Făureşti şi judeţul Suceava, sunt cercetaţi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

***

O tânără din Sălaj, urmărită naţional pentru executarea unei pedepse privative de libertate, a fost depistată și încarcerată de polițiștii maramureşeni.

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri au depistat o tânără, de 25 de ani, din comuna Letca, judeţul Sălaj, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Tânăra a fost condamnată la nouă luni închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de furt.
Tânăra a fost depistataă de poliţişti şi depusă după gratii în vederea executării pedepsei.

***

Urmare a comiterii unor infracțiuni de furt din locuinţă, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Tăuţii Măgherăuş au identificat un tânăr din Handalu Ilbei, bănuit de comiterea faptelor.

Tânărul în cauză este bănuit că în cursul lunilor februarie şi martie ar fi pătruns în patru locuinţe de pe raza localităţii de domiciliu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. În urma cercetărilor, polițiștii au efectuat o percheziție la locuinţa acestuia, unde au găsit o parte din bunurile sustrase.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – ȘOC PE SCENA POLITICĂ LOCALĂ: Baia Mare ar putea avea pentru prima dată un PRIMAR ADEVĂRAT susținut de un partid important

Vasile Dale

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul Orban măsluiește raportările COVID pentru a justifica organizarea alegerilor”

Vasile Dale

PMP cheamă partidele la semnarea unui pact pentru anularea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.