BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FĂRĂ RUȘINE: S-a apucat să descarce gunoaiele din dubă direct în stradă. Poliția Locală a fost anunțată (foto/video – ACTUALIZARE)

Nerușinarea unor nu are limite. Acum câteva zile vă prezentam un material însoțit de fotografii realizate pe strada Mărășești din Baia Mare. 

Acolo zona a fost transformată intr-o adevărată rampă de gunoi. O zi mai târziu, cei de la Drusal au venit si au curățat zona.

Și cum orice minune ține doar trei zile, iată că astăzi o autoutilitară înmatriculată MM-17-VVA a oprit în aceeași zonă (proaspăt curațată) iar bărbatul de la volan s-a apucat serios de lucru: a descărcat materiale de construcții și tot felul de mizerii, reînființând practic vechea rămpă ilegală de gunoi.

Și totul spre disperarea locatarilor din zonă. Cititorii noștri ne-au trimis imagini foto și video. Poliția Locală Baia Mare a intrat imediat în posesia acestora, iar un echipaj a plecat spre zona respectivă. Din păcate, șoferul autoutilitarei plecase înainte de sosirea acestora.

ACTUALIZARE

Astăzi Poliția Locală a efectuat verificări pentru identificarea conducătorului auto care a descărcat ilegal gunoaie pe strada Mărășești.

Totodată, muncitori de la Drusal Baia Mare au igienizat din nou zona.

CITEȘTE ȘI:

PRIMIM DE LA CITITORI: Rampă de gunoi înfiinţată ad hoc, în Baia Mare (GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

ZONA MĂGOAJA: Trupul unui bărbat de 73 de ani, recuperat de salvamontiştii maramureşeni – FOTO, VIDEO

Redactie

FOTOGALERIE. Percheziții de amploare în Maramureș și Satu Mare. Ofițerii antidrog au descoperit 240.000 euro ”de recuzită”, droguri și un pistol

Vasile Dale

CONFLICT CAUZAT DE ALCOOL: Un bistriţean de 18 ani, înjunghiat de un bărbat din Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.