BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

NU A CONTESTAT DECIZIA MAGISTRAŢILOR: Bărbatul care şi-a ucis fosta iubită sub ochii copiilor a fost arestat preventiv

Tribunalul Maramureş aduce la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 16/DL/22.03.2019, pronunţată în dosarul nr. 535/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 martie 2019 şi până la data de 20 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului G.V.I., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în judeţul Timiş, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 din Codul penal.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 21.03.2019, în jurul orelor 06:30, aflându-se în locuinţa fostei sale concubine din Municipiul Sighetu Marmaţiei, ca urmare a unor conflicte preexistente, i-a aplicat acesteia, cu două cuţite, multiple lovituri în zona gâtului, toracelui şi braţelor, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul victimei.

Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş.

Citeşte şi

DEZVĂLUIRI ȘOC ÎN CAZUL CRIMEI DE LA SIGHET: Timp de două luni procurorii sigheteni nu au fost în stare să dea un număr unic la un dosar în care victima a fost bătută (FOTO EXCLUSIV)

Citeşte şi

TRAGEDIA DE LA SIGHET: Femeia i-ar fi spus criminalului că nu este tatăl biologic al unui copil

 

Citeşte şi

CRIMĂ SIGHET: Călăul Cristinei avea ordin de restricție. Judecătorii au refuzat cererea femeii ca bărbatul să predea brișca la poliției!

Citeşte şi

EXCLUSIVITATE – Vezi cine este călăul și cine este femeia ucisa la Sighetu Marmației. Doi copilași au rămas ai nimănui (foto)

Citeşte şi

ACTUALIZARE 4 / INCIDENT ŞOCANT ÎN SIGHETU MARMAŢIEI: Un bărbat şi-a înjunghiat fosta partenera de viaţă. Femeia a murit pe masa de operaţie

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Un șofer beat a intrat cu mașina în peretele unui bloc din Borșa

Vasile Dale

ȚEAPĂ DE 15.000 euro dată de doi brăileni în Rozavlea. Două persoane reținute pentru 24 de ore pentru înșelăciune. Cum au procedat

Redactie

ACTUALIZARE: DJ 188 inundat, trafic restricționat temporar între Vișeu și Bogdan Vodă (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.