Recomandate

DISTINCŢIE: Cel mai bun cuplu canin al Poliţiei Române e din Maramureş (VIDEO)

TEBA și TEP, doi câini poliţişti maramureşeni, au fost premiați de conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române cu distincția „CÂINELE POLIȚIST AL ANULUI”. Distincţiile au fost înmânate de inspectorul general al Poliţiei Române, chestor principal Ioan Buda, în cadrul manifestărilor organizate la Bucureşti pentru marcarea Zilei Poliţiei Române.

Pentru rezultatele importante obţinute în cadrul atribuțiilor de serviciu și a misiunilor din anul 2018, echipajul format din agent şef adjunct Bandi Zoltan cu câinele Teba al Grupei Canine Maramureş a primit distincţia de CEL MAI BUN CUPLU CANIN al Poliţiei Române. De asemenea, câinele poliţist TEP – antrenat de TRACEC ANDREA-ISIDORA a fost premiat cu distincția „CÂINELE POLIȚIST AL ANULUI”.

Cazurile soluţionate de cei doi câini poliţişti împreună cu conductorii lor nu au fost unele uşoare: de la descoperirea unor infractori până la recuperarea prejudiciilor, de la cazuri de furt la cele de tâlhărie sau viol, de la intervenţii în mediul urban, rural până la deplasări în alte judeţe, toate relevă un miros fin, pasiune şi pregătire realizată cu profesionalism.
La Suciu de Sus, Teba i-a ajutat pe poliţişti să recupereze sumei 12.000 de lei sustraşi dintr-o locuinţă, la Vişeu de Sus a fost pe urmele unui violator a cărui victimă a decedat ulterior, la Satulung a descoperit autorul mai multor distrugeri de auto, la Coaş şi Cerneşti i-a condus pe poliţişti către persoanele care au sustras aur şi bani din locuinţe, la Berinţa a soluţionat un furt de motorină şi piese auto, la Satu Mare a luat urma autorului unei tâlhării şi enumerarea ar putea continua, dar nu ne permite spaţiul revistei.


De altfel, toate echipajele Grupei Canine din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au avut în 2018 rezultate remarcabile, care au fost recunoscute atât de comanda inspectoratului cât şi de mass-media, care a manifestat un interes deosebit pentru cazurile soluţionate cu sprijinul câinilor poliţişti.

Totodată, câinii poliţişti maramureşeni s-au remarcat la toate competiţiile organizate de Ministerul Afacerilor Interne, aceştia clasându-se mereu pe podium.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – LA ETAJUL 2: S-au adunat ca la circ: O tinerică din zona Cuprom s-a „AFIȘAT” pe unitatea exterioară a sistemului de aer condiționat

Redactie

Un băimărean o primit o amendă de 1.000 lei pentru un comentariu pe Facebook

Vasile Dale

EXCLUSIV: ”Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă”! a susținut o tânără de 18 ani din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult