Important

SELECŢIE: Asociația Esperando caută opt participanți pentru un proiect de mobilitate în Slovenia

Asociația Esperando din Baia Mare anunță selecția a opt tineri cu vârste între 14 și 18 ani pentru participarea la proiectul de mobilitate de tineret „Melt down the (sub)cultural iceberg”, care va avea loc în Slovenia (Postojna), în perioada 7-15 iulie 2019.

Proiectul, la care vor participa, în total, treizeci de tineri din Slovenia, Finlanda și România, este axat pe diversitate culturală și pe diminuarea stereotipurilor și prejudecăților legate de subculturi muzicale (rock, rap, goth, punk, ska etc.), iar participanții vor fi deopotrivă apartenenți ai acestor subculturi și persoane care nu au nicio legătură cu domeniul.

Cazarea, masa, transportul și participarea la activități ale tinerilor sunt gratuite. Grupul din România va fi însoțit de două persoane cu vârste peste 27 ani, din partea Asociației Esperando.

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.
Găsiți mai multe informații despre mobilitate și proiect pe pagina de Facebook a Asociației Esperando: www.facebook.com/asociatia.esperando. Persoană de contact: Ioana Filipaș ([email protected] / 0741.308.342)

Te-ar putea interesa si

PASUL GUTÂI: 500 de puieți de molid și paltin, plantaţi de poliţişti şi angajați ai Primăriei Baia Sprie și ai Ocolului Silvic

Redactie

RUTIERE: Trei şoferi au călcat pe bec în trafic

Redactie

Bunica la Bacalaureat. S-a prezentat la „examenul maturităţii” după 24 de ani petrecuţi în străinătate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult