Recomandate

BĂTAIE PE PIRITĂ: Un puştan de 18 ani şi-a agresat iubita de 14 ani. Apoi a luat-o la pupat

Vineri seara, în jurul orei 19.00, poliţia şi ambulanţa au fost sesizate despre o bătaie între mai multe persoane din zona Pirită din Baia Mare.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje de poliţie şi două de ambulanţă, care au constatat un conflict în care erau implicate două familii de romi.

Se pare că un tânăr de 18 ani şi-a bătut iubita de 14 ani, a agresat-o, drept urmare au intervenit familiile din ambele părţi, care la rândul lor s-au luat la bătaie.



Echipajele de ambulanţă au acordat fetei primul ajutor, dar familia sa nu a fost de acord ca tânăra să fie dusă la spital.

Dacă se va depune plângere, atunci tânărul va fi cercetat. Dar puţin probabil să se întâmple aşa ceva, pentru că la vederea echipajelor de poliţie fata a sărit în braţele iubitului şi au început să se sărute de mama focului, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat…

Preluare baiamare24.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un angajat al SRI Maramureș beat criță a spulberat o mașină condusă de o tânără din Suciu de Sus aruncând-o într-un copac la intersecția străzilor Victoriei cu IL Caragiale (actualizare)

Vasile Dale

CORONAVIRUS: Care este starea maramureşeanului infectat

Vasile Dale

EPISCOPIA ÎŞI STERGE URMELE: Biserica îi face ”slabi” pe jurnaliști și se roagă ca ”Dumnezeu să ne ierte pentru că nu putem vedea binele”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult