BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

E OFICIAL: Numărul 1 Mondial în Imobiliare este de acum și în Baia Mare

”Suntem mândri să fim prezenţi în 12 oraşe în întreaga ţară cu peste 20 de birouri. Acesta este modul în care oferim servicii de calitate pentru clienţi şi de a permite accesul la resurse imobiliare, care nu sunt disponibile în altă parte. Atunci când alegeţi RE/MAX aveţi sprijinul reţelei noastre la nivel mondial, iar dovada stă în rezultate. Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!” – este principala prezentare a numărul 1 Mondial în Imobiliare.

România are un potenţial uriaş pentru piaţa consultanţei imobiliare, iar stategia RE/MAX este perfect adaptată pentru a dezvolta aici o reţea puternică de agenţi şi birouri în toată țara.

Capitala Maramureșului, municipiul BAIA MARE nu putea face excepție de la extinderea rețelei RE/MAX. De acum este oficial: Numărul 1 Mondial în Imobiliare ESTE ȘI ÎN BAIA MARE.



AȘADAR, DOREȘTI SA VINZI SAU SĂ CUMPERI O PROPRIETATE DAR NU ȘTII CUM? VINO SĂ TE CONSULȚI CU PROFESIONIȘTI! TOATE INFORMAȚIILE ȘI DETALIILE NECESARE LE VEI PRIMI DE LA RUS FLAVIU – AGENT RE/MAX BAIA MARE. NU EZITA SA ÎL CONTACTEZI LA TELEFON 0759 325 034.

Ce trebuie să știi despre Numărul 1 Mondial în Îmobiliare

RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 100.000 de agenţi afiliaţi în 100 de ţări, după 42 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii noştri constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am facut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX.

Numărul 1 Mondial în Imobiliare este de acum și în Baia Mare
Numărul 1 Mondial în Imobiliare este de acum și în Baia Mare
Numărul 1 Mondial în Imobiliare este de acum și în Baia Mare

RE/MAX International, francizorul reţelei globale RE/MAX, este condus de către fondatorii săi, Dave şi Gail Liniger, care au creat această reţea încurajând agenţii imobiliari să-şi dezvolte propria afacere.. Sistemul este în continuare bazat pe atragerea de agenţi productivi, oferindu-le sprijin valoros, brand awareness incredibil, oportunităţi educaţionale şi alte avantaje competitive. Creşterea şi succesul nu s-au limitat la America de Nord. Expansiunea internaţională a explodat în anii 1990, cu lansarea RE/MAX Europa în 1995.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER LA SĂPÂNŢA / ACTUALIZARE: Mai multe victime, printre care şi un copil

Vasile Dale

Peste 14 tone de deşeuri, oprite la intrarea în ţară. Frigiderele şi congelatoarele uzate urmau să ajungă în Maramureş

Redactie

GRAV / ACTUALIZARE: Drogul „Zombie” loveşte din nou Baia Mare. Alţi doi „zombie” surprinşi în cartierul Săsar (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult