Eveniment

INCONŞTIENŢĂ: Un bărbat din Bicaz beat la volan, depistat în trafic de poliţiştii din Baia Mare

Un bărbat de 32 de ani, din Bicaz este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ieri, 1 aprilie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au depistat în trafic un tânăr de 32 de ani care conducea un autoturism pe bulevardul Bucureşti din municipiu.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.



Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – ”PĂZIȚI” DE TRUPELE ANTITERO: Sute de evrei au inaugurat Sinagoga ultra-ortodoxă din Sighetu Marmației (actualizare)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Acţiune de salvare a unei femei bolnave dintr-o zonă greu accesibilă a localității Vișeu de Sus

Redactie

EXCLUSIV – DOCUMENTE EXPLOZIVE – OS Vișeu într-un imens scandal: ar fi plantat puieți de regenerare doar pe hârtie. Banii pentru plata muncitori au fost furați din seif anul trecut

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult