Eveniment

NU CONDUCEŢI SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI! Bărbat beat la volan, depistat în trafic, la Bârsana

Consumul de alcool constituie un factor de mare risc asupra traficului rutier, influenţând în mare măsură producerea accidentelor de circulaţie! De cele mai multe ori, conducătorii auto aflaţi sub influenţa alcoolului comit frecvente încălcări ale normelor de circulaţie, conduc cu viteză excesivă, se angajează în depăşiri neregulamentare sau execută în mod periculos virajele.

Aseară, în jurul orei 22.30, polițiștii au depistat în trafic, pe D.J. 186, în localitatea Bârsana, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Reamintim că legea prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: A INTRAT CU BOLIDUL PE CONTRASENS DIRECT IN TAXIMETRU. CEL DE LA VOLAN SI UN PASAGER AU PLECAT (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Aeroportul Internațional Maramureș răspunde prompt la orice situație medicală întâmpinată pe parcursul unui zbor

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Tânăr cu probleme medicale batjocorit și spălat cu mopul pe cap de un bărbat din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.