Tara Codrului

PREJUDICIU RECUPERAT: Au furat bunuri de 14.000 din casa unei femei din Asuaju de Sus

Au fost sesizaţi, au intervenit de urgenţă şi în doar două ore, operativitatea şi profesionalismul poliţiştilor din Asuaju de Sus s-au transformat în bucuria recuperării unor bunuri cu un prejudiciu mare.
Practic infracţiunea a fost reclamată marţi, 30 aprilie, imediat după ce o femeie a observat că locuinţa i-a fost răvăşită şi îi lipsesc mai multe bunuri. Primele verificări ale poliţiştilor au relevat că furtul s-ar fi putut comite în perioada 25-30 aprilie, iar valoarea prejudiciului a fost estimată la 14 000 de lei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. În doar două ore de la sesizare, măsurile întreprinse şi operativitatea cu care s-a acţionat au dus la identificare a trei tineri bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost depistaţi de poliţişti pe raza localităţii Urmeniş, unde a fost găsită şi o parte importantă din bunurile sustrase. O altă parte a fost recuperată ieri de poliţişti, de pe raza localităţii Sălsig. Toate au fost restituite proprietarei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA BĂIŢA DE SUB CODRU: Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat care şi-a agresat concubina

Vasile Dale

FOC DE ARTIFICII: Trei minori din Mireşu Mare cercetaţi pentru deţinere ilegală de petarde

Vasile Dale

PRINSĂ A TREIA OARĂ: Băimăreancă a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o locuinţă la Tămaia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult