Maramuresul Istoric

CONTRABANDĂ PE CALEA FERATĂ: Ţigări ucrainene, găsite de poliţişti în trenurile de pe relaţiile Bistra – Vişeu de Jos şi Leordina – Vişeu de Jos

Poliţiştii Biroului Judeţean de Transporturi Maramureş au continuat şi în acest weekend acţiunile în staţiile CFR şi pe trenurile de călători, pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări.


Acţiunile au vizat Staţiile CFR Sighetu Marmaţiei şi Bocicoiu Mare şi trenurile care circulau pe relaţia Bistra – Vişeu de Jos şi Leordina – Vişeu de Jos.

După ce săptămâna trecută, pe această rută, poliţiştii au confiscat 300 pachete cu ţigări de contrabandă, în acest weekend au fost confiscate alte 101 pachete cu ţigări.

De asemenea, poliţiştii au întocmit trei dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, pe numele a trei bărbaţi.

Acţiunile poliţiştilor Biroului Judeţean de Transporturi vor continua şi în perioada următoare. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV ACCIDENT LIVE: Impact frontal la Vişeu de Jos, două victime. O persoană a fost preluată de elicopterul SMURD (actualizare 2)

Redactie

INCIDENT GRAV LA SIGHET / ACTUALIZARE: Polițiștii sunt acuzați că au bătut un tânăr și l-au dus la nebuni. Arestat preventiv

Vasile Dale

FOCURI DE ARMĂ LA CÂMPULUNG LA TISA: Ucrainean cercetat pentru contrabandă cu ţigări

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.