Recomandate

INFRACŢIUNI RUTIERE: Cinci maramureşeni s-au ales cu dosare penale

În perioada 4-5 mai, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe drumurile publice pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi sancţionarea şoferilor care nu respectă regulile de circulaţie.


În urma controalelor efectuate au fost constatate şapte infracţiuni rutiere, cinci de conducere a unui vehicul fără permis şi două de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru comiterea acestora, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani din localităţile Coroieni, Bârsana, Seini şi Tăuţii Măgherăuş s-au ales cu dosare penale.



Azi noapte, pe strada Câmpului din Baia Sprie, poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, dar conducătorul acestuia şi-a continuat deplasarea, nerespectând semnalele poliţiştilor. S-a procedat la urmărirea autoturismului pe o distanţă de 7 km, reuşindu-se oprirea pe raza localităţii Chiuzbaia. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 34 de ani din Tăuţii Măgherăuş care nu a putut prezenta nici documentele personale, nici pe cele ale autoturismului. În urma verificărilor în baza de date poliţiştii au constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat din luna august 2018, întrucât a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot azi noapte, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe Bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, poliţiştii au observat un autoturism care, la intersecţia cu strada Progresului, a trecut peste scuarul despărţitor al sensurilor de mers, a intrat pe contrasens şi şi-a continuat deplasarea către Bulevardul Bucureşti, trecând chiar pe lângă autospeciala lor. S-a pornit în urmărirea autoturismului şi s-a constatat că persoana de la volan era sub influenţa băuturilor alcoolice. Este vorba de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Tăuţii Măgherăuş care avea o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările poliţiştilor au mai stabilit că acesta se face vinovat şi de conducere fără permis.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ACUZE GRAVE – Un bărbat din Lăpuș își acuză soția că ar fi agresat-o fizic pe fiica lor de 6 anișori

Vasile Dale

Pizzaiolo Mihai Tămaș: cea mai bună rețetă de Pizza din Baia Mare. PizzaBaiaMare.ro

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER GRAV PE DJ 187: O maşină cu cinci tinere s-a izbit de un copac (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult