Maramuresul IstoricRecomandate

INUNDAŢII ÎN MARAMUREŞ: 60 de persoane rămase izolate în Vişeu de Jos, după ce un pod a fost distrus de torenţi (FOTO, VIDEO)

Precipitatile torentiale au condus la formarea de torenti și scurgeri pe versanti și creșterea debitelor paraului Bocicoel, respectiv, paraul Draguiasa, paraului Valea Morii si Valea Porcului in localitatea Viseu de Jos.

Șuvoaiele de apa formate pe versanti au transportat aluviuni (mal, pietris, bolovani) si s-au revărsat. Au fost afectate un pod, 15 podete, drumuri comunale, strazi, uliţe, respectiv au fost colmatate santuri, rigole și priza de apa. Nu sunt înregistrate victime sau persoane ranite.

Prefectul Vasile Moldovan a fost informat despre situația existentă la nivelul unității administrativ-teritoriale. Pentru eliminarea efectelor negative produse de fenomenele meterologice au acționat personal și mijloace tehnice din cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență Vișeu de Jos.



În zona Subdeal din Vişeu de Jos torenţii au distrus un pod, astfel că 30 de gospodării, respectiv 60 de persoane au rămas izolate.

Până la remedierea situaţiei, persoanele izolate vor primi alimente, respectiv pâine şi apă, din partea Primăriei.

 

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Maramureșul petrece deși e interzis – Chefuri fără număr de Ziua Îndrăgostiților. 126 de amenzi aplicate în valoare de 34.250 lei

Vasile Dale

VIDEO ȘOCANT, EXCLUSIV: Bătaie generală între două grupuri de tineri în centrul orașului Borşa

Vasile Dale

FĂRĂ LICITAȚIE DAR CU DEDICAȚIE, ÎN PANDEMIE – Primarul PSD care a cumpărat în timpul stării de urgență zeci de mese de berărie și sute de scaune

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult