Maramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Minor pe bicicletă, accidentat când traversa strada pe trecerea pentru pietoni

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au intervenit ieri după-amiază la un accident de circulaţie produs pe strada Avram Iancu din municipiu. La faţa locului s-a constatat că un autoturism condus de un bărbat a surprins şi accidentat un băiat de 9 ani, angajat în traversare neregulamentară, pe bicicletă, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Băiatul, rănit în urma impactului, a fost transportat la spital. A beneficiat de îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. Cercetările continuă.



Copiilor care nu au împlinit 14 ani le este interzis să circule pe bicicletă pe drumurile publice! Totodată poliţiştii reamintesc că este interzisă traversarea pe recerea pentru pietoni PE bicicletă. Traversaţi pe lângă bicicletă, după ce v-aţi asigurat temeinic! (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – URMARE TRAGEDIE VIȘEU: Motociclistul polonez spulberat de BMW-ul condus de un medic a decedat la Spitalul Județean Baia Mare. Doctorul a murit pe loc

Vasile Dale

PARCHET: Cetățean ucrainean trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru dare de mită

Vasile Dale

Polițistul de frontieră prins în flagrant la Sighet luând mită a fost condamnat definitiv. 3,8 ani închisoare cu executare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult