Maramuresul Istoric

ÎN TRAFIC: Prins de poliţişti în timp ce transporta mărfuri contrafăcute

Ieri, 16 mai, în jurul orei 12:00, poliţiştii Secției 5 Ocna Șugatag au oprit pentru verificări un autoturism condus pe D.N. 18, în localitatea Sat Șugatag. La volan a fost identificat un bărbat de 43 de ani, domiciliat în comuna Satulung, iar în portbagajul autoturismului și pe bancheta din spate au fost găsite mai multe sacoșe cu diverse obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte precum și recipiente cu parfumuri, care prezentau indicii de contrafacere.

Bărbatul intenţiona să comercializeze articolele la diferite persoane fizice de pe raza judeţului. Întrucât nu a putut prezenta documentele de proveniență bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și stabilirii dacă acestea sunt contrafăcute sau originale.

Totodată a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, prevăzută de Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Te-ar putea interesa si

Imagini senzaționale furnizate de cititori: LOVE IS IN THE AIR la Sighetu Marmației. Pupături și îmbrățișări tandre chiar pe mașina de gunoi

Vasile Dale

FOTO – Numire dubioase la șefia Secției de Poliție rurală Sarasău. Persoana numită, suspectă a fi în relații cu contrabandiștii de țigări

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Viitură la Poienile de Sub Munte. Cod portocaliu de vreme severă în judeţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.