Important

AU AJUNS LA PENITENCIARUL BAIA MARE: Unul pentru violenţă în familie, altul pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

foto http://gazetadebistrita.ro/

Poliţiştii din Vişeu de Sus au pus ieri în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii. Într-un caz este vorba despre un bărbat de 38 de ani condamnat la 4 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.


Al doilea este un tânăr de 28 de ani care figura Urmărit Naţional, întrucât în luna ianuarie a acestui an a fost condamnat la un an de închisoare pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Cei doi au fost depuşi în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

La furat de băuturi alcoolice, în Şomcuta Mare

La data de 19 mai a.c. poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi, prin plângere, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept, prin forțarea ușii de acces, într-un imobil de pe strada Mireşului şi au sustras 8 sticle cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 1000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei şi au recuperate 70% din prejudiciu.
Patru tineri cu vârste între 14 şi 24 de ani din oraş sunt cercetaţi acum pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.



Te-ar putea interesa si

Competiție de șah la Jandarmeria Maramureș de Ziua Jandarmeriei Române

Redactie

DONEAZĂ SÂNGE! SALVEAZĂ O VIAȚĂ! Jandarmii maramureşeni donează sânge

Redactie

Intervenția Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” a salvat cluburile și liceele sportive. Acestea își vor păstra statutul de unitate de învățământ!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult