Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: Dosar penal pentru o maramureşeancă de 61 de ani, prinsă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii rutieri au întocmit ieri două dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.


Pe DJ 186 în localitatea Strâmtura, în timp ce executau supravegherea şi controlul traficului rutier, poliţiştii Secției 2 Bogdan Vodă au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 61 de ani. Întrucât aceasta emana halena alcoolica, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Centrul de Permanenţă Dragomireşti, unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sânge.
Şi în Borşa, ieri la ora 22.15, poliţiştii au identificat un conducător auto în vârstă de 60 de ani care emana halenă alcoolică. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice.

Poliţia rutieră la datorie

Ieri, 27 mai, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe drumurile publice care tranzitează judeţul Maramureş, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie.
În urma controalelor efectuate asupra a 100 de autovehicule aflate în trafic, au fost constatate 36 de contravenţii care au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 15.875 de lei. Totodată poliţiştii au aplicat în patru cazuri şi măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
Autovehiculele au fost verificate şi privind starea tehnică, ocazie cu care au fost ridicate şase certificate de înmatriculare şi două seturi de plăcuţe de înmatriculare.

 

Te-ar putea interesa si

IARĂŞI FĂRĂ PRIORITATE ÎN TRAFIC: Salvamontiştii, solicitaţi pe Dealul Florilor la o persoană înţepată de albină – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO / VIDEO: ŞASE oameni şi-au văzut moartea cu ochii în Rona de Jos. Microbuzul s-a răsturnat într-o curte

Redactie

BAIA MARE: Accident cu pagube materiale, provocat de de un şofer beat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.