Maramuresul IstoricRecomandate

PRIMIM DE LA CITITORI: Un cal rătăcit pe străzile Sighetului a încurcat șoferii (FOTO, VIDEO)

Imagini hilare au fost înregistrate azi noapte pe străzile municipiului Sighetu Marmației. Un cal al nimănui a rătăcit zeci de minute pe străzile orașului, încurcând participanții la trafic

Cum cabalina pășea agale și nici nu îi păsa ce se întâmplă în spatele lui, conducătorii auto s-au văzut nevoiți să aștepte în coloană să ”tragă pe dreapta” și să se lase depășită.

În cele din urmă unul dintre cei aflați în trafic a sunat la poliție, iar un echipaj al Poliției Locale Sighet Marmației a venit la fața locului.

Conform informațiilor furnizate de cititorul nostru, polițiștii locali i-au cerut sprijinul și l-au rugat să îl ducă în zona unui cimitir din Sighet pentru a nu se întâmpla vreo nenorocire pe șosele.

Foto, video: Daniel Naghi

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIȚII ÎN PTF PETEA: Luam 50-100 euro pentru a-i scăpa pe oameni de carantină. Implicați polițiști de frontieră – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Un bărbat s-a răsturnat cu Jeep-ul la Ieud într-o zonă greu accesibilă. Pasagerul grav rănit

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – JAF la un cazino din Vișeu de Sus! Angajata a fost închisă în WC-ul cazinoului iar încasările au fost furate. Autorul a fost prins (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.