BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Un medic ginecolog beat criță a intrat cu maşina într-un grup de nuntaşi din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, în Baia Mare, pe strada Victoriei. Potrivit primelor informaţii, Un medic ginecolog aflat la volanul unui Audi, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un grup de nuntaşi aflaţi pe trotuar. Se pare că sunt mai mulţi răniţi, doi dintre ei fiind preluaţi de echipajul SMURD. Apoi, Audi-ul a fost proiectat într-un Hynday inmatriculat în județul Satu Mare. Mașina era a socrului mic de la nunta din zonă.
Şi poliţia se află la locul accidentului, şoferul urmând să fie testat pentru a se stabili dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan. ACTUALIZARE 1 Conform surselor noastre se pare că la volan medicul ginecolog Radu Roman de la Spitalul Privat Euromedica Baia Mare. Se pare că ar fi și consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. ACTUALIZARE 2 Conform informațiilor oficiale se pare că etilotestul a indicat rezultatul de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Medicul ginecolog a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui polițiștii au întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
ACTUALIZARE 3 „Un șofer în vârstă de 51 de ani, care conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, a încălcat linia continuă în timp ce încerca să efectueze o manevră de depășire a unui alt autoturism. În acel moment, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, pe care l-a proiectat într-un gard. Șoferul a fost testat și s-a constatat că avea 0.93 alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”, transmite Florina Meteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș. ACTUALIZARE 4 Martorii spun că au alergat efectiv din calea autoturismului scăpat de sub control. “Sunt încă în stare de șoc. Era rupt, avea viteză foarte mare și se uita în telefon. Eu încercam să adorm fetița. Când a sesizat că e coloană mare la semafor, a pus frână, nu a mai putut controla mașina și a tras de volan către noi, respectiv către o mașină care era parcată pe trotuar. Eu am fugit cu căruciorul, pe un domn l-a lovit în picior, însă foarte puțin, iar o doamnă a fugit în curtea localului. Când i s-au cerut explicații, el arăta numai degetul mijlociu. Mi-am văzut moartea cu ochii, și eu, și fetița mea”, a scris, pe o rețea de socializare, Raluca M.

Te-ar putea interesa si

Abuzator sexual de copii din Mireșu Mare și traficant de droguri din Valea Chioarului, trimiși după gratii

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Un motociclist a intrat în parapet pe Mesteacăn. Motocicleta făcută praf

Vasile Dale

A APĂSAT PREA TARE PEDALA DE ACCELERAŢIE: O şoferiţă din Chiuzbaia a plonjat cu maşina în albia unui pârâu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.