Sport

FOTBAL OLD BOYS: Comuna Recea – Sport Team Baia Mare 6-6 (3-5)

Meciul dintre comuna Recea şi Sport Team Baia Mare s-a disputat vineri, 7 iunie, de la 18.30, pe Stadionul comunal din Recea. La începutul partidei s-a ținut un moment de reculegere pentru sportivul și susținătorul echipelor din Recea, Radu Lar.

Echipa gazdă a format un lot de jucători din comună, însă pe lângă cei care aveau o vârstă potrivită pentru fotbalul de old boys au folosit și patru tineri juniori, făcând astfel jocul mai disputat.

În prima repriză, oaspeții au controlat în mare parte jocul, în min. 24, scorul devenise 2-0, marcatori Bogdan Bîrle și Ionuț Buhai.

Peste 5 minute, înscriu și gazdele, prin Călin Popan (1-2).

În continuare, cei de la Sport Team, cu o experiență mai mare în astfel de jocuri, mai înscriu de trei ori prin Bîrle, Buhai și Alin Gavrilă, gazdele reușesc doar să reducă din handicap spre finalul reprizei, prin același Călin Popan de două ori, scorul devenind la pauză 3-5.

Repriza a doua este a gazdelor, care prin cei patru juniori din echipă, „muștruluiți” foarte bine de experimentatul Cristian Vasc, reușesc să dinamizeze jocul și înscrie de trei ori la rând, prin Darian Sabadâș, Cristi Vasc și Marian Sabadâș, preluând conducerea la 6-5, în min. 75.

Până la finalul meciului, oaspeți reușesc doar să egaleze scorul la 6-6, printr-o execuție de excepție „marca” Bazatu (Cristian Bărbos). Acesta pătrunde pe partea stângă a atacului și când toată lumea se aștepta la o pasă spre un coechipier, acesta î-l păcălește cu „o scăriță” pe portarul celor din Recea, Dodo Prodan, și astfel meciul se încheie cu un rezultat echitabil.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Raul Cormoș și David Coț.

Echipe

Recea: Dodo Prodan, Cristi Vasc, Gheorghe Muscă, Gică Nemeș, Sandu Varga, Calin Bud, Marian Sabadâș, Alin Balaj, Coco Balaj, Bogdan Petruș, Călin Popan, Denis Sabadâș, Darian Sabadâș, George Nemeș, Ionuț Mitrea și Cristi Cara. Antrenor Gheorghe Muscă.

Sport Team: Edy Costin, Marius Cardoș, Daniel Chendrean, Sorin Bozântan, Dorin Avram, Vasile Terec, Virgil Rațiu, Gheorghe Mateaș, Florin Frenț, Ionuț Pop, Daniel Lupuți, Rareș Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Mario Bela, Cristian Bărbos, Daniel Gheighiș, Bogdan Trif, Alin Gavrilă, Bogdan Bîrle, Florin Florea și Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchiș.

Următorul meci pentru Sport Team, vineri 21 iunie, cu Unirea Seini.


Se aduc mulțumiri primarului Octavian Pavel, care a aprobat disputarea meciului pe terenul din Recea.

T

Te-ar putea interesa si

KICKBOXING: Alex Barta, drumul spre performanță. La doar 15 ani se bate în galele profesioniste Colosseum

Redactie

FOTBAL: Şapte ani dedicaţi culorilor galben-albastre

Redactie

FOTBAL: Un campion are nevoie de noi – La nici 40 de ani, şimleuanul Garbacz Szilard riscă să rămână paralizat pe viaţă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.