Recomandate

NEBUNIE ÎN BAIA MARE: Băimărenii își adăpostesc mașinile de frica grindinei. Unii au primit mesaj prin RO-ALERT, alţii nu (GALERIE FOTO)

În urmă cu puțin timp autoritățile au emis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert prin care avertizează populația cu privire la producerea de fenomene meteo extreme.

”Ploi torențiale (35/40 l/mp), descărcări electrice, grindină (MEDII ȘI MARI), vânt puternic. Luați măsuri de ADĂPOSTIRE”.

La fel și sistemul DSU prin intermediul aplicației a distribuit următorul mesaj: COD : PORTOCALIU. Valabil până la ora 18:00. In zona : Județul Maramureş: Baia Mare, Baia Sprie, Tăuții-Măgherăuș, Copalnic-Mănăștur, Șisești, Satulung, Recea, Dumbrăvița, Cicârlău, Groși, Ardusat, Săcălășeni, Coltău, Coaș;


Se vor semnala : ploi torenţiale care vor depăşi 35 … 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi mari, vânt care trecator va avea aspect de vijelie

NU TOȚI BĂIMĂRENII AU FOST AVERTIZAȚI

 

La scurt timp după avertizarea populației prin sistemul RO-ALERT băimărenii au invadat paginile de socializare cu capturi ale mesajului. Au fost oameni care au primit mesajul, dar și care nu au primit niciun fel de sms.

 

”Eu locuiesc pe strada Petru Maior din Baia Mare. Nu am primit niciun fel de mesaj de avertizare cu privire la astfel de fenomene meteo extreme. Nici astăzi și nici când a fost furtuna devastatoare de acuma două săptămâni”, ne-a scris Flaviu R.

PARCAREA SUBTERANĂ VIVO LUATĂ CU ASALT DE BĂIMĂRENI

Imediat după ce s-a dat anunțul cu privire străzile din zona mall-ului VIVO pur și simplu s-au blocat. Zeci de băimăreni au luat cu asalt parcarea subterană în încercarea de a-și adăposti autoturismele de grindina de medii și mari dimensiuni anunțată!

Alţi băimăreni s-au oprit în toate benzinăriile din Baia Mare, blocându-le.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE 2: DOI PIETONI SPULBERATI PE TRECEREA PENTRU PIETONI DINTR-O INTERSECTIE DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: O casă fost mistuită de flăcări la Săcel. Foc și la Ciocotiș

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SARASAU: S-AU RASTURNAT CU TRACTORUL – O FEMEIE DECEDATA, TREI COPII SI TREI ADULTI GRAV RANITI (PREMIERA – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult