BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

TRAGEDIE IN ITALIA: Un tânăr din Baia Sprie a murit pe loc într-un accident de circulaţie. Soţia sa este grav rănită

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Baia Sprie (judeţul Maramureş) şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident de circulaţie în Italia.

Tudor Buda se afla pe un scuter împreună cu soţia lui, când a pierdut controlul şi a alunecat sub roţile unei maşini care circula din partea opusă. Tânărul a murit pe loc, iar soţia lui se află în stare gravă la spital.

Potrivit publicaţiei sanremonews.it, tânărul, rezident în Franţa, la Beausoleil, se afla pe scuter, împreună cu soţia lui. Ajuns într-o curbă, acesta a pierdut controlul şi a alunecat pe asfalt, fiind proiectat sub roţile unui autoturism Renault care venea din sens opus, pe cealaltă bandă de mers. Accidentul a avut loc în data de 10 iunie între localităţile Ospedaletti şi Bordighera din provincia italiană Imperia.

El a murit pe loc în urma impactului, iar soţia sa a fost grav rănită, fiind aruncată de pe scuter la câţiva metri distanţă. Din primele investigaţii ale poliţiei a reieşit faptul că bărbatul român circula cu viteză mare şi când a intrat într-o curbă, unde nu a reuşit să mai controleze scuterul, a alunecat pe asfalt şi a intrat pe sensul opus de circulaţie de unde venea autoturismul Renault condus de o femeie în vârstă de 33 de ani. Deplâns pe Facebook de către prieteni Prietenii tânărului au aflat de pe Facebook cele întâmplate, fiind şocaţi la aflarea veştii.

„Dumnezeu să te odihnească în pace Tudor! Ai fost un copil fain şi de un mare caracter! Îmi pare tare rău că te-ai dus aşa de repede de printre noi. Mare păcat. Sunt şocat. Sincere condoleanţe familiei! Raluca fi tare şi să te faci bine!”, a scris Gabriel Adrian. „De ce? Ce s-a întâmplat? Aşa de tânăr şi frumos? Ce-i asta Doamne? Sufletul lui a căutat altă lume, altă linişte şi alt tărâm mai minunat. Acest pământ e doar o trecere de pietoni pentru om. Suflet drag să ai lumină Divină peste tine pe drumul tău preţios printre lucrurile Divine pline de pace şi iubire. Fiţi tari oameni buni! Viaţa aici nu e totul. E mult prea puţin pentru unii”, a scris Florentina Pop. Tânărul va fi înmormântat marţi, 18 iunie, acasă în Baia Sprie.

Sursa adevarul.ro

Te-ar putea interesa si

SUB ABURII ALCOOLULUI: UN BAIMAREAN A DISTRUS O AMBULANTA AFLATA IN MISIUNE PE STRADA HORIA (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O persoană a căzut în Săsar. Intervin pompierii

Redactie

BAIA SPRIE: S-a izbit cu maşina de un stâlp de electricitate (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.