BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

URMARE TRAGEDIE PETROVA: Soferii implicati in accident nu purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului

În urma verificărilor privind accidentul din Petrova polițiștii au constatat următoarele:
o femeie de 36 de ani, care conducea un autoturism, a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 26 de ani.


În urma impactului conducătoarea auto și o minora de 14 ani, pasageră în același autoturism, au decedat. Un alt tânăr de 16 ani din autoturismul condus de femeie și șoferul celuilalt autoturism au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, nu se afla sub influența alcoolului.

De asemenea s-a stabilit ca șoferii nu utilizau centura de siguranță în momentul producerii accidentului.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeste si EXCLUSIV: ȘOFERIȚA CARE A DECEDAT AR FI PROVOCAT ACCIDENTUL. AR FI CONSUMAT ALCOOL ȘI ERA MĂTUȘA FETIȚEI CE TERMINASE CLASA A VIII-A (FOTO/VIDEO)

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE DE RUSALII: ȘASE VICTIME, O FEMEIE ȘI O FETIȚĂ DECEDATE PE DN18 ÎNTRE LEORDINA ȘI PETROVA

Te-ar putea interesa si

FRICA DE www.vasiledale.ro: În 24 de ore, au curățat cu buldozerul drumul comunal de gheață (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Carambol pe bd. Independenței din Baia Mare

Vasile Dale

BAIA MARE: Coliziune între două maşini pe Victoriei. Trafic dirijat (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.