BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

IPJ Maramureș confirmă pentru BaiaMare24.ro! Trei minori abandonați de șoferi. Fetița împușcată

În după amiaza zilei de 20 iunie a.c., în baza unei informații și cu prilejul unei acțiuni pentru combaterea infracțiunilor pe linie rutieră și de contrabandă, un echipaj de poliție a pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase, cu autospeciala de serviciu, pe direcție frontală, față de un autoturism de teren care se deplasa pe raza comunei Poienile de sub Munte, județul Maramureș.

Șoferul mașinii de teren și-a continuat deplasarea și a accelerat înspre autospeciala de poliție, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-și asigura scăparea. Ca urmare a acestui fapt, polițiștii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceștia executând mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția mașinii.

Pe timpul urmăririi, șoferul autoturismului a părăsit partea carosabilă, traversând albia Râului Luhei. La scurt timp, polițiștii au identificat autoturismul, care fusese abandonat într-o zonă din apropiere, parcat lângă o casă.


De asemenea, din primele verificări realizate la fața locului, s-a constatat că, în acea casă, la niște cunoștințe, suspectul abandonase 3 minori (2 fetițe și 1 băiat), cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani.

Una dintre minore (în vârstă de aproximativ 7 ani) prezenta o rană la picior, motiv pentru care polițiștii i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția ambulanței. Ulterior minora a fost transportată la spital, aceasta fiind în afara oricărui pericol.

citește și:

https://www.vasiledale.ro/2019/06/20/exclusiv-politistii-au-vrut-sa-opreasca-o-masina-de-teren-cu-focuri-de-arma-dar-ar-fi-impuscat-o-fetita-de-patru-ani-la-poienile-de-sub-munte-galerie-foto/

Te-ar putea interesa si

IN SFARSIT: Scaunul hidos din giratoriu are o utilitate: Se poate fuma și bea bere stând pe tronul Împăratului Roșu! (FOTO)

Vasile Dale

SUSŢINERE: Mobilizare generală pentru a o susţine pe Oana, care are nevoie de o operaţie în SUA, singura ei şansă de a scăpa de durerile insuportabile

Vasile Dale

12 persoane sancţionate cu peste 13.000 de lei la o petrecere la Cătălina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult