BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

INCIDENT POIENILE DE SUB MUNTE: Cum a fost ingrijita fetița impuscata pana la sosirea SMURD-ului (FOTO, VIDEO)

De la Poienile de Sub Munte am primit o fotografie în care polițiștii implicați în incidentul din  seara de joi au folosit armamentul din dotare pentru a opri șoferul unui autovehicul de teren ce nu a oprit la semnalele lor.

Acesta,în vârstă de 23 ani, nu avea permis de conducere, mașina nu era înmatriculată, dar avea aplicate numere false.

Unul dintre cele șapte gloanțe trase înspre vehicul a trecut prin caroserie și a lovit-o pe o fetiță de 7 ani în picior.

Potrivit directorului medical al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş, dr. Alexandru Ilieş, fetiţa este în afara oricărui pericol. „Fetiţa de 7 ani a fost preluată de un echipaj EPA SMURD la ora 18.09 şi dusă la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Vişeu. A primit tratamentul necesar pentru plagă prin împuşcare laba piciorului drept. De aici, a fost preluată de un echipaj tip B şi va fi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, însoţită de mamă. Este stabilă şi liniştită” a precizat acesta.

Polițiștii care au tras cu pistoalele sunt din Capitala veniți să prindă contrabandiști cu mașini civile

Sursele noastre ne-au informat că la Poienile de Sub Munte au fost 16 polițiști veniți din Capitală și din județele învecinate. Aceștia ar fi coordonați de un ofițer venit tot de la București. Marea majoritate ar fi polițiști de la rutieră.

De altfel, avem șoferi care ne-au povestit ca mașinile civile, neinscripționate. Astăzi toată ziua au fost verificate autoturismele și șoferii din zona Maramureșului Istoric. Au fost date amenzi din cate știm noi pentru centură, folii etc. Ba mai mult, avem un cititor care ne-a spus că circula spre Poienile de Sub Munte când șoferul unui autoturism a semnalizat dreapta, a depășit iar apoi a pornit semnalele acustice și luminoase. L-a tras pe dreapta și i-a suspendat permisul de conducere.

Așa s-a ajuns și la incidentul grav petrecut spre seara, la ora 18.06, în cătunul Luhei din Poienile de Sub Munte când polițiștii au urmărit un vehicul de teren neînmatriculată, șoferul nu deținea permis de conducere.

În imaginile video primite de la cititorii noștri, în această seară o coloană de mașini cu polițiști treceau prin localitate. Localnicii spun că dintr-o mașină de poliție un deget mijlociu era scos pe geamul lateral al mașinii.

https://www.youtube.com/watch?v=UayBNlgE8Lw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1GxgHSj3XBuK0-CLpIznLy13sULikudByAl-nU0f6R6dGT4nAki3w_Bd4

 

 

 

 

Te-ar putea interesa si

IDENTIFICAŢI ŞI CERCETAŢI: Patru tineri din Borşa au furat motorină, acumulatori şi alte bunuri din maşini din Săliştea de Sus şi Dragomireşti

Vasile Dale

Sighetean implicat într-un accident rutier în Dej (FOTO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Șofer abia ținut în picioare de 4 polițiști în Baia Mare. Polițiștii au adus câine antidrog

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.