Recomandate

OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT: Emblema de onoare a M.A.I., acordată poliţistului maramureşean Emanuel Mezinger

Marţi, 16 iulie, a fost o zi emoţionantă pentru poliţistul maramureşean MEZINGER EMANUEL. În cadrul unei festivităţi ocazionate de Ziua Ministerului Afacerilor Interne, poliţistul a fost recompensat cu  Emblema de onoare a M.A.I.

         La data de 01.05.2006 Mezinger Emanuel a jurat să fie demn, corect, integru şi să respecte legea.  În prezent agentul şef adjunct de poliţie îşi desfăşoară activitatea în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. În toată această perioadă a respectat oamenii şi a fost alături de semenii lui, oferind ajutor ori de câte ori a fost nevoie. Lui i se datorează şi soluţionarea cu operativitate a unui caz de tâlhărie comis în Baia Mare.

         Mai exact, la 12 decembrie 2018, poliţistul a fost, încă o dată, omul potrivit la locul potrivit pentru prinderea unui infractor. Aflându-se la intersecția străzii Matei Basarab cu Bulevardul Traian din municipiu, a auzit strigătul unei femei. Cu toate că se afla în timpul liber, nu a stat pe gânduri ci a acţionat cu promptitudine. A alergat după tânărul care a sustras poşeta femeii, reuşind în câteva minute să-l prindă, să-l imobilizeze și să-l conducă la sediul Poliției municipiului Baia Mare.

         Pentru exemplul lui, dar şi pentru tactul, maturitatea şi implicarea cu responsabilitate în toate activităţile ce intră în sfera atribuţiilor de serviciu, poliţistul a fost felicitat azi,   într-un cadru festiv organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne, oferindu-i-se emblema de onoare.

         „Vă mulţumesc tuturor! Aşa cum am promis, voi face tot ce pot să ajut oamenii. Atunci când munceşti din pasiune şi cu responsabilitate, succesul este garantat!” a precizat emoţionat Mezinger Emanuel.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Tăuraş la plimbare în zona Mara din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV – ȘOC PE SCENA POLITICĂ LOCALĂ: Baia Mare ar putea avea pentru prima dată un PRIMAR ADEVĂRAT susținut de un partid important

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Cine este bărbatul încătușat care era în autospeciala Poliției izbite într-o intersecție din Baia Mare de mașina unei șoferițe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.