Recomandate

ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV ÎN SATU MARE: Un mort şi un rănit în urma ciocnirii dintre o maşină de teren şi un autocamion înmatriculat în Maramureş (FOTO)

Un accident mortal s-a petrecut în jurul orei 14.20 pe DN 1C, între localitățile Turulung și Drăgușeni. Potrivit primelor informații obținute de PresaSM, se pare că este vorba de o coliziune între o mașină de teren și un autocamion.

Șoferul mașinii de teren a decedat, iar o altă victimă este în stare gravă. Ambele mașini au ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Potrivit informațiilor PresaSM, persoana decedată este un bărbat, în vârstă de circa 45 de ani, care efectua lucrări de întreținere a acostamentului drumului național. Se pare că acesta a ieșit din mașină, moment în care șoferul autocamionului înmatriculat în Maramureş a încercat să îl evite, dar nu a reușit.

Bărbatul a murit pe loc. O altă persoană care efectua lucrări a fost rănită, fiind preluată de un echipaj medical de prim-ajutor.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare. Nu s-au impus manevre de descarcerare, ambele victime fiind în afara autovehiculelor la sosirea pompierilor. O persoană a fost preluată de către echipajul medical SMURD TIM cu policontuzii, dar conștientă. Cea de-a doua a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul.

Polițiștii se află la fața locului și desfășoară primele cercetări. Traficul rutier în zonă este blocat total.

Te-ar putea interesa si

DOLIU LA ŞUGATAG: A patra studentă decedată în tragedia de la Jibou a fost înmormânată. Ea se logodise în urmă cu două săptămâni

Vasile Dale

AVERTIZARE: Risc mare de avalanșă în Munţii Rodnei. Nivelul de alertă a fost actualizat la cinci

Redactie

GALERIE FOTO: Impact violent pe str. Iuliu Maniu din Baia Mare. Şase maşini distruse

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.