BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Un șofer ce conducea o mașină cu volan pe dreapta a plonjat în râul Lăpuș, în Târgu Lăpuș (ACTUALIZARE)

Accident grav astăzi dimineață în centrul orașului maramureșean Târgu Lăpuș. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism cu volan pe dreapta, înmatriculat în Anglia, a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp din beton, apoi gardul din beton al podului de peste râul Lăpuș.

De acolo mașina s-a dat peste cap și a căzut în pe malul râului Lăpuș de la aproape 4-5 metri înalțime.

Martorii au sărit imediat să îi ajute pe cei din autoturism. Zeci de oameni au repus mașina pe roți, iar din mașină au scos o fetiță. Șoferul a ieșit singur. Din fericire toți erau bine, ca prin minune neprezentând traumatisme. Un echipaj al Ambulanței Tg. Lăpuș a sosit imediat la fața locului. La fel și Poliția, care a deschis o anchetă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi dimineață, la ora 8.57, Politia Târgu Lăpuș a fost sesizată prin apel 112 că o mașină a căzut de pe podul de peste râul Lăpuș. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, care conducea spre Damacuseni un autoturism cu volan pe partea dreapta, pe fondul neatenției, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens si, înainte de podul de peste râul Lăpuș, a căzut prin partea stânga a acestuia de la o înălțime de cca. 3-4 m in vegetația de langa albia raului.

In autoturism se aflau trei persoane, soferul si un baietel de 5 ani, care nu au suferit leziuni, precum si o femeie de 44 de ani care a fost transportata la spital. 
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. 

Sursa: BaiaMare24.ro. Foto: Precup Daniel Ruben pentru vasiledale.ro.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: Pieton lovit de o mașină pe strada Pășunii din Baia Mare (galerie foto – actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV – Fiul unui primar din Maramureș ar fi vizat într-un dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori

Vasile Dale

„Tupeistul” a fost identificat de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.