Recomandate

VIDEO EXCLUSIV: Michel din Băița Băii (Maramureș) a fost snopit în bătaie de ciobani. Legenda mondială în lumea motocicliștilor spune că va iubi în continuare România

Michel, motociclistul bătut crunt de ciobani la Colibița, este o legendă mondială. Belgianul cu suflet de român a stat de vorbă cu reporterii Bistrițeanul.ro pentru BaiaMare24.ro, VasileDale.ro și a spus că indiferent de ce se întâmplă, el va iubi în continuare România, Maramureș și Bistrița-Năsăud.


O legendă vie – campion național de trial, campion mondial de enduro – așa este cunoscut Michel Dumoulin în toată lumea sportului cu motor pe care îl practică de 51 ani.

Din păcate ciobanii de la Colibița care l-au zbrobit în bătaie nu cunoșteau povestea belgianului cu suflet de român. Chiar și dacă știau cu cine stau de vorbă, probabil finalul ar fi fost același.

Michel, cunoscut printre motocicliști drept Bunicu’, locuiește de 23 ani în România. A cumpărat o casă lângă Baia Mare, în Băița (oraș Tăuții Măgherăuș) iar de când a devenit român promovează țara noastră în toată lumea, reușind să aducă mii de turiști importanți în țara noastră. Belgianul e mai mândru că locuiește în România decât mulți români…

Astăzi, Michel Dumoulin, în vârstă de 61 de ani, a stat de vorbă pentru BaiaMare24.ro și VasileDale.ro cu colegii noștri de la Bistrițeanul.ro și a vorbit despre experiența neplăcută prin care a trecut și motivele pentru care a depus plângere la poliție, în urma căreia agresorii au ajuns în spatele gratiilor.

Întrebat dacă s-a schimbat ceva în percepția lui despre România acesta a spus că este un caz izolat, iar iubirea lui față de județul nostru rămâne neschimbată.

Întregul interviu cu legenda mondială printre motocicliști îl puteți urmări în exclusivitate în materialul video de mai jos:

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS, SITUAŢIA ÎN MARAMUREŞ: Trei decese, 26 cazuri noi

Redactie

14 zile la psihiatrie pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. La reconstituire nu avea nicio remușcare

Vasile Dale

TÂLHĂRIE LA IADĂRA: Un bărbat a intrat peste o bătrânică și a încercat să o violeze. Nu a reușit, așa că a jefuit-o. A fost arestat preventiv (actualizare 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.