Eveniment

BILANŢUL ACCIDENTELOR DE IERI: O minoră şi o gravidă, accidentate în Baia Mare

În seara de luni, la ora 21.23, pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că o tânără de 26 de ani din Baia Sprie, care conducea un autoturism dinspre strada 8 Martie spre strada Forestierilor, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 30 de ani din municipiul Vaslui, însărcinată, pasageră în autoturismul acroşat, a suferit leziuni şi a a fost trasportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Şi conducătoarea auto a suferit leziuni uşoare şi nu a necesitat internarea.
Conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătoarei auto, acesteia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că femeia nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere auto fără permis.

Tot luni, tot în Baia Mare, la ora 13.40, o minoră în vârstă de 8 ani care, fiind nesupravegheată, a țâșnit de pe trotuar în traversarea străzii Păltinișului, printr-un loc nepermis si fără să se asigure, şi a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un băimărean de 59 de ani. Minora a fost transportată la spital cu un echipaj SMURD şi a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto Alex Adelin

Te-ar putea interesa si

FOTO – Tragedie pe DJ184, la Cavnic: O femeie din Borșa a murit în drum spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

POLIŢIA RUTIERĂ: Şofer beat criţă prins la volan în Baia Mare. 18 pietoni amendaţi de poliţişti

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Panică în Stoiceni. Femeie întoarsă din Italia, imobilizată de săteni. Corpul de control al Ministerului Sănătăţii vine în Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.