Important

IDENTIFICAŢI LA SCURT TIMP: Au furat o poşetă cu bani şi acte dintr-o maşină

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii băimăreni au fost sesizați de o femeie din Tăuţii Măgherăuş despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism o poșetă de damă, în care avea bunuri personale și bani, în timp ce îşi încărca cumpărăturile în parcarea unui supermarket.


La scurt timp după comiterea faptei, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată și reținută de către agenții de pază ai magazinului, fiind vorba de un bărbat de 33 de ani din Baia Mare.

Investigaţiile efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu a acţionat singur, fiind ajutat de un complice, un tânăr de 25 de ani, tot băimărean.

Prejudiciului reclamat, în valoare de 4.500 de lei, a fost recuperat în totalitate. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cu autorii în stare de libertate.

Te-ar putea interesa si

CJ MARAMUREŞ: Rezumatul participării la Târgul de Turism al României 2023 – o invitație de nerefuzat în fascinantul Maramureș

Redactie

Ionel Bogdan: Aeroportul Internațional Maramureș va opera zboruri externe, de linie, în mod regulat începând cu anul 2022

Redactie

4-8 APRILIE 2022: Campania națională AZI DONEZI, MAINE SALVEZI!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.