Recomandate

FOTO: Un șofer din Săliștea de Sus s-a răsturnat şi a ajuns cu maşina în tufele de pe marginea DN17C

O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile pe DN 17 C, la Telciu, după ce șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului. În urma accidentului, bărbatul din Maramureș a fost rănit ușor.

”Din primele date, în jurul orei 20.20, pe DN 17 C, în localitatea Telciu, un bărbat de 45 de ani din Săliștea de Sus, județul Maramureș, care conducea un autoturism pe direcția de mers Telciu – Romuli, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii din Năsăud continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

credit foto – IPJ Bistrița Năsăud

Te-ar putea interesa si

DISPĂRUT ÎN ZONA BAICU / ACTUALIZARE2: Bărbat de 52 de ani, căutat de salvamontiștii maramureşeni. A fost solicitată intervenţia unui elicopter

Redactie

AU CREZUT CA SCAPA: AU PROVOCAT ACCIDENTE RUTIERE SI AU FUGIT DE LA FATA LOCULUI

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Incendiu violent pe Craica. Au fost în pericol zece colibe

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.