Recomandate

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Un maramureşean a accidentat mortal un pieton, apoi s-a izbit violent de gardul unei case

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața în jurul orei 8,45 la ieșirea din Gherla spre Cluj, pe strada Clujului, în apropiere de Băița.

La locul evenimentului au intervenit mai multe echipaje medicale, pompierii de la SVSU Gherla, de la Detașamentul din Dej și poliția.

Din primele informații, un pieton ar fi fost acroșat de un autovehicul, care s-a izbit de gardul unei case pe marginea drumului. Impactul a fost extrem de violent, iar omul nu a avut nicio șansă.

Martorii spun că autoturismul implicat în accident este un autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Maramureș, și că decedatul ar fi localnic.

„O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit ca urmare a unui accident rutier ce s-a petrecut în localitatea Băița și în urma căruia un pieton a fost accidentat. Evenimentul a avut loc în jurul orei 8.50, iar pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit bărbatul accidentat, proiectat la peste 20 de metri de la locul accidentului.
Medicul echipajului SAJ, sosit de urgență la locul evenimentului, a declarat pe loc decesul bărbatului de 76 de ani, acesta suferind traume incompatibile cu viața.
Nu au fost alte persoane care să solicite consult medical ca urmare a acestui accident”, transmite ISU Cluj.

„Bărbat de 36 ani din Baia Mare a condus un autoturism pe DN 1 C în loc Gherla înspre Dej, ajuns la km 41+950m datorita faptului ca avea alte preocupări (posibil a adormit) a pătruns pe sensul opus de mers și a accidentat mortal un pieton de 79 ani care se deplasa regulamentar pe trotuarul aferent sensului de mers Gherla spre Cluj-Napoca”, transmite IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – SCANDAL LA WEIDMULLER DIN TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Angajaţii au refuzat să intre în schimb şi protesteaza în curtea fabricii datorită diminuării salariilor. Punctul de vedere al conducerii firmei

Vasile Dale

ATENŢIE, CAD BOLOVANI! Drumul Județean 109F, afectat de căderi de pietre în Pasul Rotunda

Vasile Dale

ÎN COMĂ PROFUNDĂ – Șoferul din Borșa care a intrat cu mașina de teren într-un stâlp a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.