Recomandate

ATENŢIE CÂND SUNTEŢI LUAŢI LA OCAZIE: Un tânăr a fost bătut de trei bărbați, apoi abandonat lângă Seini

Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Livada, le-a precizat autorităților că ar fi fost victima unei agresiuni petrecute vineri noaptea în județul Satu Mare! Din primele informații se pare că tânărul ieșise la ocazie pe Drumul Național 19 pentru a merge acasă, în Livada, iar la un moment dat ar fi oprit o dubă, cu numere de Slovacia și geamuri fumurii. În interior se aflau trei indivizi, cu vârste între 20 și 30 de ani.

După ce a urcat în mașină, indivizii ar fi început să fie violenți și l-ar fi amenințat cu un cuțit, luându-i telefonul și cartea de identitate. Apoi ar fi vorbit între ei, făcând aparent glume și spunând că vor cere o sumă de răscumpărare de la familia tânărului. Unul dintre ei ar fi spus chiar că îi va lua unul dintre rinichi pentru a-l vinde.

Apoi, potrivit informațiilor colegilor de la PresaSM, sătmăreanul ar fi fost lovit în mod repetat. La un moment dat, nu este clar dacă tânărul a reușit să sară din mașină sau a fost lăsat liber, dar cert este faptul că acesta a reușit să iasă din mașină între localitățile Orașu Nou (Satu Mare) și Seini (Maramureș), pe Drumul Județean 109I. Fiind dus, împotriva voinței sale, la câțiva kilometri mai departe de destinația sa.

Acesta a făcut semn mai multor șoferi să oprească, dar nimeni nu a avut curajul să vadă despre ce este vorba. Într-un final, doi tineri au oprit la câțiva metri de el și au sunat la 112, precizând că o persoană face semne disperate pe șosea, părând foarte confuz.

La fața locului a ajuns un echipaj medical de prim-ajutor, care l-a luat pe tânăr și la transportat la spital. Surse avizate din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare au precizat pentru PresaSM că tânărul prezenta ”marcă traumatică tegumentară, escoriație și plagă contuză”. Mai mult, acesta era într-o evidentă stare de șoc, tremurând și exprimându-se incorerent.

Poliția a preluat cazul și face cercetări pentru a stabili cine sunt autorii și ce s-a întâmplat cu exactitate.

Din câte se pare, ar fi fost vorba despre o glumă de prost gust și o agresiune fizică și psihică a unor indivizi dubioși, care putea să aibă urmări tragice. Din păcate, rămâne atitudinea șoferilor care nu au oprit la semnele disperate ale tânărului.

Informații furnizate de colegii de la PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

INTERVENTIE: ACOPERISUL UNEI CASE DIN CENTRUL VECHI AL BAII MARI A LUAT FOC (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI – Bărbat găsit decedat într-un apartament de pe bd. Bucureşti din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

GALERIE FOTO EXCLUSIV: Șoferul vinovat de producerea unui accident a dispărut de sub nasul polițiștilor, susțin cititorii noștri

Redactie

1 mesaj

Paul august 4, 2019 at 11:27 pm

Ce orbit de faruri?Am fost martor la fata locului si batranu’ deabea s-a dat jos din masina ca era rupt in gura de alcool ! Si +de asta nu era circulatie pe drumul respectiv !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.