Recomandate

COLIZIUNE PE DN 1C: Impact între un BMW și un Opel între Ilba și Cicârlău (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, 3 august, pe Drumul Național 1C, între localitățile Ilba și Cicârlău, în jurul orei 12.00.

Potrivit primelor informații, un autoturism marca BMW x3, înmatriculat în județul Satu Mare, și un autoturism Opel Astra au intrat în coliziune.

Se pare că unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens. Cert este faptul că Opel-ul a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Din fericire, nicio persoană nu ar fi fost rănită, accidentul rămânând unul cu pagube materiale. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

CE SPUN CITITORII?

Cu toate că limbajul este neadecvat am decis să publicăm mesejele scrise de cititorii noștri referitoare la acest accident. Conform acestora, accidentul s-ar fi produs după ce șoferul BMW-ului X3 ar fi intrat într-o depășire riscată a unei coloane de autovehicule. Asta în timp ce șoferul Opel-ului astepta sa vireze stânga, în curtea unei unități comerciale.

”Ma imbecililor, Opelul a fost lovit din spate de catre cretinul cu BMW care a depasit coloana de masini, linie continua si avea 110km/h in zona de 70, deci? Nu mai scrieti prostii, Opelul de ce e lovit din spate daca fost frontal cum ziceti voi? Va pun o poza sa vedeti cat sunteti de mincinosi? Ziaristi de doi lei.

Care impact frontal ma desteptilor? OPEL-ul astepta sa vireze stanga pe podul de la D&M Wedding Hall sa intre in parcare, avand in spate oprite un camion si o madina mica, cretinul cu BMW a intrat in depășire neavand vizibilitate pt ca avea masina cu volan pe dreapta si a lovit puternic din spate Opelul, si asta va spun eu 100% ca asa a fost pt ca in Opel era cineva cunoscut mie, sa va ia dracu de jurnalisti, stiti sa infloriti sitirile dar habar nu aveti de nimic, frumos … hai sictir

Accident doar cu pagube materiale? Persoana care a fost in Opel a fost dusa la urgente prietene, aia e un obiect? Sau un om? Hmmm, fraieri ce sunteți, manipulati si mințiți ” a scris Claudiu Pop.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: SEFUL SECTIEI DE POLITIE 4 RURALA LEORDINA STIA CA SUBALTERNII AU FOST ULTRAGIATI! NU A LUAT NICIO MASURA?!

Vasile Dale

COVID-19: Situaţia paturilor libere destinate bolnavilor infectaţi

Redactie

FOTO – SALVAMONT ÎN ACȚIUNE: Un copac a căzut peste un muncitor în munții Gutâi

Vasile Dale

1 mesaj

mo august 4, 2019 at 5:23 pm

„Cu toate că limbajul este neadecvat…” – are creieru prajit, atata tot.. Acceptati-l asa cum e, luati ce-i bun 😀

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.