Recomandate

INTERVENŢIE / ACTUALIZARE: Bărbat accidentat, coborât de salvamontiştii borşeni cu o maşină privată 4×4 (FOTO)

Salvamontiştii maramureşeni au intervenit în după-amiaza zilei de miercuri, 7 august, pentru a coborî un bărbat care a alunecat pe munte.

Salvamontiştii s-au deplasat la locul accidentului cu o maşină privată 4×4, de unde l-au luat pe accidentat şi l-au coborât la echipajul SMURD Borşa.
Dupa ce i s-a imobilizat piciorul, bărbatul a fost transportat la spital la Borşa.

Actualizare

“Victima este un turist în vârstă de 61 de ani din Tulcea. Acesta a suferit o fractură la nivelul gambei drepte, la intrarea pe drumul către cascadă. Bărbatul a călcat pe o piatră și i-a rămas piciorul sub el. Nu am putut interveni atât de repede pe cât am fi dorit, întrucât nu avem autovehicule. Mergem la intervenție cu ce putem”, a declarat Ioan Timiș, șeful Salvamont Borșa.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Atelier reparații caroserii din fibră de sticlă și service auto în flăcări pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare (actualizat)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ÎNSPĂIMÂNTĂTOR – Un șofer beat a ucis un pieton din Borșa pe trecerea pentru pietoni. Totul a fost filmat

Vasile Dale

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures în zona Creasta Cocosului. O turistă rănită, s-a cerut elicopterul SMURD – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.