Recomandate

EVENIMENTE RUTIERE: Biciclist beat accidentat în Baia Mare, coliziune pe DN 1C

Cele mai sigure zile pe drumurile publice sunt cele în care participanţii la trafic respectă regulile! Fiecare regulă de circulaţie încălcată poate avea consecinţe grave: rănirea unor persoane, producerea unor pagube materiale, cercetarea în cadrul unor dosare penale, suspendarea dreptului de a conduce etc.

Respectarea normelor ar contribui mult la reducerea victimizării.

Miercuri, 7 august, poliţiştii au intervenit la două accidente de circulaţie soldate cu rănirea a trei persoane.

În jurul orei 19:00, un bărbat de 61 ani, domiciliat în judeţul Alba, care conducea autoturismul pe D.N. 1C, dinspre Lăpuşel înspre Hideaga, nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în faţa sa de un băimărean de 35 ani.

În urma coliziunii conducătorul auto din maşina acroşată şi un pasager de 12 ani, din acelaşi autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Un biciclist în stare de ebrietate a fost accidentat la Baia Mare, puţin după ora 17:00, pe o alee din spatele unui bloc situat pe bulevardul Traian din Baia Mare.
Verificările poliţiştilor au relevant că o femeie de 44 de ani, care conducea un autoturism, a surprins și accidentat un biciclist de 49 de ani. Bărbatul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00, iar biciclistul avea o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat motiv pentru care i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările, urmând a se lua măsuri legale.

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri din Borşa şi Tăuţii Măgherăuş

Poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulaţie.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Borşa au organizat o acţiune pentru depistarea şoferilor care depăşesc limitele legale de viteză, iar cei din cadrul Poliţiei oraşului Tăuţii Măgherăuş au acţionat în colaborare cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş pe linia controlului tehnic al autoturismelor.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 11.000 de lei, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi a fost ridicat un set de plăcuţe de înmatriculare. (foto arhivă)



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: SOLUȚII – Se schimbă becurile la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a nu se risipi energia electrică

Vasile Dale

FOTO VIDEO EXCLUSIV: Viceprimarul din Giuleşti, petrecere în pandemie pentru ziua fiului său, lăsat cu amenzi

Redactie

CAZ SOCANT LA ROHIA: TANAR ELECTROCUTAT PE UN STALP IN TIMP CE INLOCUIA BECURILE ARSE DE PE MARGINEA SOSELEI (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.