BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

ARESTAT: Un sighetean a fost prins de cinci ori conducând fără permis și o dată cu permis fals

foto http://gazetadebistrita.ro/

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai parchetului de pe lângă Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei au dispus, la data de 07.08.2019, trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a inculpatului P.G. pentru săvârşirea, în stare de recidivă, a cinci infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 Cod penal şi a infracţiunii de uz de fals, prev. de art. 323 Cod penal cu aplicarea art. 38, alin. 1 din Codul penal.

Anterior, faţă de acesta a fost dispusă, de către organele de cercetare penală, măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la data 17.07.2019, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei a dispus luarea, faţă de inculpat, a măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru o durată de 30 de zile.

În fapt, s-a reţinut că inculpatul P.G., în perioada 21.10.2018-15.07.2019, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus de cinci ori pe drumurile publice din judeţul Maramureş diferite autoturisme, iar în data de 14.11.2018, fiind oprit pentru control, de un echipaj al poliţiei de frontieră, a prezentat un permis de conducere falsificat.

Menţionăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codul de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă pentru judecare, situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: SALVATĂ DE POMPIERI – Femeie cu fetiță de 3 ani rămasă blocată în WC-ul ”inteligent” de lângă ”piața rușilor”.

Vasile Dale

RAZIE: Cluburile din Baia Mare, luate la puricat de mascaţi

Vasile Dale

URMARE INCENDIERE MAFIOTA LA POIENI: 5.000 EURO RECOMPENSA PENTRU INFORMATII CE POT DUCE LA PRINDEREA FAPTASILOR (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.