Poliţiştii din Ulmeni au intervenit ieri, 13 august, la două cazuri de violență domestică. În ambele situaţii agresiunile au fost generate de consumul de alcool. Unul dintre agresori a fost internat în spital.

În primul caz poliţiştii au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat din Chelinţa a provocat frecvent scandal la domiciliu. Întrucât s-a constatat că există un risc iminent asupra vieții și integrității soţiei sale şi a celor două fiice minore, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Tot pe fondul consumului de alcool, un bărbat din Arduzel şi-a agresat soţia în vârstă de 32 de ani. După ce au fost sesizaţi cu privire la agresiune, poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului şi au emis un ordin de protecţie provizoriu. Întrucât bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Psihiatrie Sighetul-Marmației.Totodată poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.