EvenimentNational

CIRCULAŢIE FEROVIARĂ ÎNCHISĂ: Proiectile neexplodate, găsite la piciorul unui pod peste Someş (ACTUALIZARE)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 10.20, autorităţile au luat măsura închiderii circulaţiei feroviare pe magistrala 400, între staţiile CF Beclean pe Someş şi Coldău, judeţul Bistriţa-Năsăud.

La piciorul podului peste râul Someş (kilometrul feroviar 20+864 de metri) au fost descoperite – în timpul unor lucrări de întreţinere – mai multe proiectile neexplodate. Zona a fost asigurată, la faţa locului intervenind pirotehniştii. (foto arhivă)

Ora: 11:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Bistriţa-Năsăud, circulaţia feroviară pe magistrala 400 a revenit la normal. Începând cu ora 10.20, aceasta fusese întreruptă între staţiile CF Beclean pe Someş şi Coldău, la kilometrul feroviar 20+864 de metri.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: DIN NOU LA DEBLOCĂRI DE UȘI – Sigheteancă găsită moartă de 5 zile în casă. Băimărean căzut în casă preluat de Ambulanță

Vasile Dale

EXCLUSIV: ÎNȘELĂTORIE – Polițiștii au descoperit că drogurile vândute consumatorilor erau de fapt aspirină pisată. Asta după o reclamația halucintantă a unui tânăr din Cupșeni

Vasile Dale

FOTO: Un maramureşean a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier la Apa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.