Jurnalistul sătmărean Codruț Rebic – corespondentul Antena pe județul Satu Mare – a reușit să surprindă în flagrant și să imobilizeze un hoţ recidivist. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 14.00, în Piața Mică din municipiul Satu Mare.

Codruț Rebic a povestit pentru PresaSM că a văzut cum un tânăr iese în fugă dintr-un bar aflat în incinta pieței agroalimentare, urmat de către angajata localului, care a cerut ajutor, strigând că individul a furat 150 de lei din ”casă”.

Aflat la cumpărături, jurnalistul – posesor al centurii negre la karate – nu a stat pe gânduri, a lăsat plasele și a pornit înspre individ. Acesta a devenit agresiv, dar jurnalistul a reușit să îl imobilizeze, iar mai apoi au sărit în ajutorul său și un polițist – aflat în timpul liber, respectiv un angajat de la Apaserv.

Dând dovadă de abilitate, jurnalistul a reușit să îl facă pe hoț, în vârstă de 18 ani, să recunoască și alte două spargeri de magazine din Cartierul Carpați II, în municipiul Satu Mare. Individul a spus că folosea banii pentru a-i ”investi” în jocurile de noroc.

Un echipaj de la Poliția Satu Mare a ajuns rapid la fața locului și l-au încătușat pe suspect, după care l-au dus la audieri.

Sursa PresaSM.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.