Surpriză pentru cei care au călătorit în seara de joi, 15 august, cu trenul IR 1642 Baia Mare – Bucureşti. Din cauza unor probleme tehnice, trenul a rămas fără lumină, în plus a acumulat o întârziere de trei ore.

Călătorii şi-au exprimat nemulţumirea conductorului de tren, dar nu au avut parte de prea multă înţelegere.

Iată ce scrie un călător: “Nu avem deloc lumină în tren până în București!
Dacă știam, luam 2 lumânări și o ardeam romantic… Deci eu sunt șocat de nesimțirea ăstora! 170 de lei biletul la clasa întâi, doar dus!!! Dacă eram deștept, să îmi rezerv bilet la avion din timp, zburam cu 55 de euro dus-întors și în 45 de minute eram la Otopeni.

CFR – nu lumină, nu curent pentru încărcare telefon, întârziere 3 ore, 15 ore până în București, toalete insalubre, jeg mult și în vagoane! Poi… dracu’ mai merge cu voi, doar că, până și ăla are standardele lui.

Trenul IR1642 de la Baia Mare spre București, care a plecat la 17:50 din Baia Mare, nu are curent electric nici la 22:50!
Lumea stă fără lumină și e amenințată, că dacă se mai revoltă, va fi dată jos din tren… Avem și întarziere 3 ore și nu putem merge nici la toaletă, pe întuneric… 15 ore fără să mergi la toaletă… Bătaie de joc pe banii noștri, condiții 0!”, şi-a exprimat oful Florin Cosmin, care a călătorit în trenul respectiv.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.