BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHETU MARMAŢIEI / ACTUALIZARE: Bătrân învineţit în bătaie la UPU (GALERIE FOTO)

Pe paginile de socializare au devenit virale imagini cu un bătrân cu faţa învineţită. Se pare că bărbatul de 78 de ani a primit acest „tratament” la UPU al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

„Spitalul UPU din Sighetul Marmatie Asa tratament aplica in cazul celor care solicita salvarea de nenumarate ori… in cazul de fata acest batran are 78 de ani, iar domniile sale l-au <tratat>. Intr-o tara normala un om care a muncit toata viata lui, iar acum batranete ii da batai de cap, voi cei din UPU Sighet, asa ne veti trata cand vom fi batrani? RUSINEEEE! Cel care a indraznit sa il loveasca pe Nenea Ion iti spun ca vei plati pentru fapta ta!”, scrie Alina Condra.

ACTUALIZARE 1



Directorul Spitalului municipal Sighet, Daniel Dunca, a declarat pentru Sighet 247 că domnul în cauză este un pacient care se prezintă frecvent la Spital, aproape zilnic. Acesta s-a prezentat ultima dată în noaptea de marți spre miercuri (13/14 august a.c.), în jurul orei 2:00, singur la Unitatea de Primiri Urgențe. Acesta era foarte agitat și cu manifestări necontrolate, motiv pentru care s-a decis internarea peste noaptea a acestuia în secția de Psihiatrie. Transferul acestuia de la UPU la secția Psihiatrie s-a efectuat de către personalul medical al Spitalului, însoțit de către un echipaj de Poliție, care se afla la acel moment dat în secția UPU, însoțind un alt bărbat, încătușat.

La momentul sosirii bătrânului la UPU Sighet, acesta nu a menționat că ar fi fost victima vreunei agresiuni, purtând în acel moment o pereche de ochelari de soare mari, pe care a refuzat să îi dea jos pentru consult. La nivelul Spitalului municipal Sighet s-a constituit prin ordinul directorului o comisie de cercetare internă, care va ancheta cazul. „Întreg personalul aflat în serviciu la UPU și la secția Psihiatrie urmează a fi audiat, precum și cei doi polițiști care au însoțit pacientul în timpul transferului de la UPU la Psihiatrie. La finalizarea anchetei, rezultatele acesteia se vor face publice”, a mai arătat Daniel Dunca, directorul Spitalului municipal Sighet.

Mai mulți medici au declarat pentru Sighet 247 că leziunile, așa cum se văd ele în pozele cu pacientul, apărute în mediul on-line, par mai vechi cu cel puțin 2-3 zile față de data prezentării acestuia în Unitatea de Primiri Urgențe.

ACTUALIZARE 2

Cu privire la bătrânul din Sighetu Marmației, care ar fi fost agresat la spitalul din municipiu, polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în mediul online, l-au identificat pe bărbat și desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a comis fapta.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: INCENDIU LA VISEU DE JOS. AFUMATOAREA SI PORCUL PUS LA AFUMAT – FACUTE SCRUM

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Încă un ucrainean s-a rătăcit în zona Vf. Polonica – ACTUALIZARE

Redactie

Șapte intervenții încheiate cu succes în weekend-ul trecut pentru Serviciul Salvamont Borșa (VIDEO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult