BREAKING NEWSEvenimentImportantNational

IN MEMORIAM – ANAMARIA POP va cânta pentru îngeri (foto/video)

Tragedia de la Cicârlău din această după amiază a îndoliat întreg județul. Anamaria Pop, solistă de muzică populară din Maramureș.

Anamaria Pop conducea autoturismul VW dinspre Baia Mare spre Seini. Se îndrepta spre Negrești-Oaș cand s-a produs nenorocirea.

Din păcate, oboseala se pare, i-a fost fatală și ar fi adormit la volan, ieșind de pe șosea si izbindu-se de un copac din stânga direcției de mers.

De acum Anamaria va concerta doar pentru îngeri. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Să mai spunem că Anamaria Pop pe lângă faptul că era o îndrăgită interpretă de muzica populară, terminase și școala de asistenți medicali. A făcut voluntariat la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.

Sincere condoleanţe familiei. Noi o aşteptam să cântăm împreună în această seară. Dumnezeu să o odihnească în pace. Nu ne vine să credem”, a scris Ionică Ardeleanu pe pagina de Facebook a solistei. „Ana te-am văzut aseară, ai facut cumpărături pentru copilaşii tăi, şi azi să primesc vestea cumplită că tu nu mai eşti printre noi. Nu pot să cred. Dumnezeu să te aşeze în ceata îngerilor!”, a mai adăugat Mariana Pop.

https://www.youtube.com/watch?v=fZRr0leqMEk

Vom reveni

credit foto – facebook.com

CITEȘTE ȘI:

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO / SIGHETU MARMAŢIEI: Scandal în trafic între un pieton şi un şofer care era să îl accidenteze pe trecerea de pietoni

Redactie

ANUNŢ CJSU: Cum vor funcţiona unitățile de învățământ preuniversitar din Maramureş în următoarea perioadă

Redactie

APEL UMANITAR: O mămică din Leordina, bolnavă de cancer, are nevoie de ajutorul nostru

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.