BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Primarul din Cavnic, acuzat că ar fi agresat un bătrân. Edilul neagă

Pe o pagină de socializare apar imaginile unei camere de supraveghere, care l-a surprins Vladimir Petruţ, primarul din Cavnic, la uşa unui apartament din oraş. Imaginile sunt însoţite de acuzaţii grave la adresa lui Petruţ.


El este acuzat că ar fi agresat proprietarul, că ar fi intrat în apartament fără permisiune şi că l-ar fi ameninţat.

Petruţ: “El m-a invitat în apartament, eu nu am lovit pe nimeni în viaţa mea”


Contactat telefonic, primarul de Cavnic a declarat pentru vasiledale.ro: “Ieri, în jurul orei 13.00, m-am dus la un bloc din Cavnic pentru a discuta cu oamenii despre reabilitarea imobilului. Persoana respectivă le spunea tuturor să nu contribuie la lucrări, pentru că nu se vor face. Am mers la apartamentul lui, am bătut, mi-a deschis, am discutat civilizat, i-am arătat fotografii pe telefon, apoi m-a invitat înăuntru. Când să intru, m-am împiedicat de prag şi am căzut. Se vede şi pe imagini. Nu l-am înjurat, nu l-am lovit, nu l-am ameninţat. Nu am făcut asemenea lucruri în viaţa mea. Să îmi arate cineva pe imagini unde şi când l-am lovit. Nu am dat cu piciorul în uşă, ci am bătut frumos. Vreau să menţionez faptul că astăzi voi merge la parchet să depun plângere pe numele bărbatului respectiv. Nu este posibil să pună cineva camere de supraveghere ilegal pe casa scării. Nu are nici un act pentru acest lucru. Mai mult, din câte ştiu eu, bărbat respectiv este pensionat de boală pe motive psihice. Nu este posibil să fiu filmat pas cu pas, minut cu minut şi filmarea postată pe conturi false. Eu m-am născut, am locuit în blocul respectiv,îi cunosc pe toţi de acolo. Nu aă putea să mă iau la bătaie cu ei. Oricum şi acuzaţiile acestea fac parte dintr-un joc politic al unora care nu vor ca oraşul să se dezvolte”.

Ce spune poliţia

““Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 36 de ani, din Cavnic, a pătruns fără drept într-un imobil, adresând injurii şi ameninţări la adresa părţii reclamante. În urma sesizării polițiștii au întocmit dosar penal și desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi violare de domiciliu”, spune Florina Meteş – IPJ Maramureş.

“In ultima perioadă de timp am fost atacat,denigrat, calomniat și jignit în ultimul hal atât eu cât și familia mea.
Am încercat să nu dau curs acestor atacuri venite din partea unor persoane, care, au cu totul alte planuri decât cele pe care le afișează în spațiul public.
Am luat decizia de a lua atitudine și de a rezolva această problemă pe cale legală, fapt pentru care, doresc să vă anunț că începând de mâine, voi depune mai multe acțiuni civile în instanță împotriva unor persoane care au făcut aceste afirmații la adresa mea și a familiei mele.
Pe de altă parte, voi depune și plângere penală împotriva unor persoane, care, de o bună perioadă de timp mă urmăresc zilnic și folosesc diferite conturi de facebook cu identitate falsă, prin care, mă acuză de diferite presupuse fapte penale pe care le-aș fi făcut eu și cei din jurul meu.
Atunci când facem diferite afirmații în spațiul public este bine să le putem și proba, în caz contrar, putem suporta consecințele legii!”, a postat pe pagina personală de facebook Vladimir Petruţ.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: UN SOFER DIN GROSI A ACCIDENTAT MORTAL UN PIETON IN TURULUNG

Vasile Dale

PRAPAD LA SOMCUTA MARE: FURTUNA SI GRINDINA AU MATURAT TARA CHIOARULUI (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Mașina de poliție distrusă cu ranga, focuri de armă, ultraj la polițiști!!! Scene de război pe strada Grănicerilor (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.