BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

GALERIE FOTO: Cinci persoane rănite şi patru autovehicule avariate, în urma unui accident pe DN18

Trebuie să acordăm atenţie sporită asigurării, atunci când efectuăm orice viraj. Orice clipă de neatenţie poate avea consecinţe grave.

Poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit ieri la un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei adulţi şi doi copii şi avarierea a patru autovehicule. Primele verificări au stabilit că accidentul s-a produs ca urmare a faptului că un bărbat de 72 de ani nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga.

În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Borşa – Vişeu de Sus, septuagenarul a virat la stânga pentru a pătrunde pe D.C. Izvorul Dragoş şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un sucevean de 31 de ani. În urma coliziunii, maşina condusă de bărbatul de 72 de ani a fost proiectată într-un autoturism parcat pe partea stângă a direcţiei de mers, iar autoturismul condus de sucevean a fost proiectat într-un autocamion staţionat pe partea dreaptă a direcţiei de mers.

Ambii conducători auto, o pasageră şi doi copii din autoturismul condus de şoferul sucevean au fost transportaţi la spital ca urmare a leziunilor suferite.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: INCIDENT ȘOCANT – Unui băimărean i-a explodat telefonul Samsung Galaxy în timp ce se juca pe el

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS / ACTUALIZARE: Reținut pentru mai multe infracţiuni comise de-a lungul a şase luni. A fost arestat pentru 30 de zile

Redactie

EXCLUSIV: Surpriză în ultimul sondaj de opinie. Schimbări spectaculoase în preferințele băimărenilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.